Lente! de uitdaging om gelukkig te zijn

Duidelijker kan het niet, als de spreeuwen onder de pannen zitten te rommelen, en daar kieviten mobieltjes en wulpen nabootsen, is het lente!

sneeuwklokjes, maarteklokjes, krokussen…

Ostara, Eostre,

About Witte Kraai

Veelzijdige Watervrouw 1962 Sinds 1994 teken en schrijf ik het Friese kinderprogramma Bear Boeloe, Heb een Atelier (de Lachende Maan) maak in opdracht cartoons, schrijf verhalen, gedichten, schilder, maak keramisch werk en geef cursussen en workshops op creatief en spiritueel gebied. Natuur en Natuurspiritualiteit hebben mijn liefde, natuur bescherming en dierenbescherming. Verdere interesses: Qabalah, Occultisme, Esoterie Alchemie Sjamanisme Folklore, Feminisme, Frysk ,etc.
This entry was posted in liefde, mensen, natuur and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.